Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Secretarul de Stat ALDE, Ovidiu Sîrbu, candidat la Parlamentul European: Faptele ne clădesc viitorul iar încrederea se clădește cu fapte! Iată care sunt rezultatele mele:

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, la poziția 6 de pe buletinul de vot vei găsi cel mai mare număr de tineri de pe lista vreunui partid din România!

Ca viitor europarlamentar, Ovidiu Sîrbu, candidat ALDE spune că se va lupta pentru a atrage cât mai multe fonduri europene pentru România și implicit pentru județul Timiș.

De aproape un an, de când ocupă poziția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Ovidiu Sîrbu, președintele ALDE Timișoara, are următoarele realizări atât pentru timișoreni cât și pentru timișeni:

•    Centura Timișoarei – s-a semnat contractul privind  proiectarea și execuția centurii de sud a Timișoarei în valoare de 68 milioane de euro.

•    Aprobarea proiectului de Hotărâre de guvern privind indicatorii tehnico - economici aferenți obiectivului de investiții „Drum de legătura autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69”, cu descărcare la Sânandrei, jud.Timiș – în valoare de 58 milioane euro

•    Timișoara - Capitala Culturală Europeană 2021: modernizarea Gării de nord a Timișoarei, proiect în valoare de 16 milioane lei

•    Avizarea noului PUG al Timișoarei, în care a fost inclusă ca proiect de dezvoltare și legătura feroviară rapidă între Gara de nord Timișoara și Aeroportul Traian Vuia - proiect de aproximativ 100 milioane de euro.

•    Pentru sănătate - de 6 ori buget mărit față de anii precedenți - investiții în Spitalul CFR Timișoara

Ovidiu Sîrbu, candidat ALDE la alegerile europarlamentare: Sunt mulțumit că am reușit să mă implic în câteva proiecte de mare anvergură pentru Timișoara și județ, din poziția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Deviza mea este că faptele ne clădesc viitorul iar încrederea se clădește cu fapte! Acesta este și motivul pentru care îmi permit să vă îndemn să faceți pe 26 mai o alegere 100% bazată pe încredere. Votați partidul sau persoanele în care aveți încredere, oamenii care au dovedit sau demonstrat prin fapte, prin lucruri concrete. Știu că încrederea în actuala clasă politică este foarte scăzută însă vă rog să nu generalizați, să nu vă dați votul împotriva cuiva pentru că e un vot irosit, să nu votați bazându-vă pe vorbe goale, fără rezultate concrete. Mulți dintre candidați sunt doar buni oratori, nu vă lăsați prinși în povești frumoase, diseminați și alegeți rațional.
Deasemenea cunosc multe persoane inteligente care niciodată nu vor vota cum le spune cineva ci vor da votul lor celor în care mai au încredere. Când cei de lângă tine văd că ești corect, cinstit și faci ceea ce spui, au încredere că lucrurile se pot schimba!

Fă o alegere rațională, votează persoanele care îți inspiră încredere și care au demonstrat ceva prin fapte concrete! Alege poziția 6 de pe buletinul de vot unde vei găsi cel mai mare număr de tineri de pe lista vreunui partid din România.

 

Comandat de ALDE

CMF 41190002

Realizat de Vest Image Production SRL

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login