Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se schimbă conducerea CJT! Cine pleacă, cine vine?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Se prefigurează schimbări importante pe scena politică și administrativă din Timișoara.


Din momentul în care numele lui Sorin Grindeanu a început să fie vehiculat ca viitor premier al României, lucrurile s-au pus în mișcare în PSD Timiș. Liderul organizației, împreună cu oamenii apropiați din partid au încercat să găsească soluția optimă pentru ocuparea funcției de președinte al Consiliului Județean Timiș. În scurt timp a apărut: Călin Dobra, care chiar astăzi și-a preluat mandatul de deputat.
Surse din interiorul PSD dau ca sigură această rocadă, astfel că în zilele următoare, Dobra va renunța la fotoliul de parlamentar, pentru a-l prelua pe cel de lider al administrației județene.
Odată făcut acest pas, în Camera Deputaților va ajunge Matei Suciu, care a candidat din partea PSD, pe locul 5, poziție din care nu a reușit să câștige un nou mandat în Parlamentul României.
Oamenii apropiați actualului președinte al CJT, susțin că Sorin Grindeanu este ca și numit prim-ministru, iar acest lucru a fost stabilit chiar în prima zi de după alegeri, când Victor Ponta a făcut o vizită fulger la Timișoara.

1 comentariu

  • Pasca

    Daca dl Grindeanu va fi cel nominalizat, atunci PSD pregateste o lovitura de maestru cu bataie lunga la adresa Transilvaniei. Sa asteptam ziua de miercuri, dupa care o sa ma explic.

    Raportează Pasca Marți, 20 Decembrie 2016 01:08 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login