Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Schimbări în CJT! Apar noi consilieri județeni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alegerile parlamentare de la începutul acestei luni au trimis în Camera Deputaților doi consilieri județeni din Timiș.Este vorba despre Adrian Pau și Călin Dobra.

În cazul în care cei doi vor opta pentru mandatele de parlamentari, locul lor va fi luat în Consiliul Județean Timiș, de Cornel Lera și Roxana Mănăsia Tirpe.


Un alt post de consilier județean rămâne vacant după desemnarea lui Sorin Grindeanu, ca premier al României. Ca urmare, încă un social-democrat de Timiș are șansa de a face parte din administrația județeană. În acest caz este vorba despre actualul director al Direcției de Poștă Timiș, Nicolaie Avram.


Totuși, este puțin probabil ca acesta să intre în rândul consilierilor județeni prea curând, deoarece Călin Dobra este cotat cu cele mai mari șanse să preia conducerea CJT, după plecarea lui Grindeanu, în fruntea Guvernului.


CITEȘTE ȘI: Se schimbă conducerea CJT!


În aceste condiții, Călin Dobra va renunța la mandatul de parlamentar, îl va păstra pe cel de consilier județean, iar în februarie de va fi propus de PSD-iști, președinte al Consiliului Județean Timiș.


Șansele ca Dobra să fie ales lider al administrației județene sunt maxime în condițiile în care din cei 37 de consilieri județeni, social-democrații au împreună cu ALDE, 19 mandate, iar aliații lor, PMP-iștii, au cinci reprezentanți în CJT.

Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 14:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login