Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Recent plecat din PSD Timiş, Adrian Pau vrea postul lui Călin Dobra! Ia în calcul o candidatură la Consiliul Judeţean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Recent plecat din PSD Timiş şi înscris în Pro România, deputatul Adrian Pau are planuri mari pentru alegerile locale de anul viitor.

El vrea ca partidul din care face parte acum să aiă un scor cât mai mare şi să câştige atât funcţia de primar al Timişoarei cât şi pe cea de preşedinte al Consilului Judeţean Timiş.

CITEŞTE ŞI: Agenții economici, informați despre responsabilitățile în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor!

Întrebat dacă se vede în postura de candidat la un post de consilier judeţean, apoi în funcţia de preşedinte al CJT, Pau a răsuns afirmativ.

A precizat însă că este prematur să detalieze acest subiect, pentru că înainte de a fi pe lista de candidaţi va trebui să demonstreze că este varianta cea mai bună.

“Nu ştiu acum dacă sunt varianta cea mai bună. Dacă voi demonstra şi dacă Pro România va avea încredere în mine, voi candida. Nu ştiu acum ce îmi doresc şi nici nu vreau să iau o decizie în acest moment. Sincer să fiu, în momentul de faţă mi-ar surâde o astfel de variantă, dar nu ştiu ce va fi anul viitor.  Dorinţa mea este să arăt că ar trebui făcut altceva la Consiliul Judeţean, dar asta este o dorinţă personală, iar în partid va trebui să dăm ce este mai bun pentru noi, ca entitate”, a declarat deputatul Adrian Pau.

CITEŞTE ŞI: Retim a demarat o nouă campanie colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0!

În ceea ce priveşte candidatul la Primăria Timişoara, parlamentarul spune că va fi aleasă cea mai bună variantă.

Se caută o persoană cunoscută  şi cu o imagine bună, astfel încât eforturile din campanie să se axeze pe proiectele şi nu pe creşterea notorităţii candidatului.

Tocmai de accea Pau spune că nu este exclusă susţinerea unui candidat independent, în cazul în care de dovedeşte că aceasta este soluţia optimă.

 

 

Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 15:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login