Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacţia lui Marian Constantin Vasile la scrisoarea deschisă în care i se aduc mai multe acuzaţii! Ce spune fostul liberal?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scrisoarea deschisă adresată presei şi conducerii PLUS Timiş, în care i se transmite lui Marian Constantin Vasile că nu este agreat de noii colegi, nu a rămas fără ecou.

Fostul consilier judeţean din partea PNL spune că totul este doar o încercare de discreditare, care nu are nicio bază reală.

CITEŞTE ŞI: ”Și caii se împușcă, nu-i așa?”, premiera Teatrului Național Timișoara, la început de an!

“Așa-zisa scrisoare deschisă trimisă astăzi presei cu privire la persoana mea reprezintă o tentativă de calomniere ce nu are niciun fundament. Acest document a fost trimis de pe adresa de email a unei persoane decedate, făcând referire la aspecte care pot fi demontate foarte ușor de către orice persoană de bună credință. O singură exemplificare voi face în acest sens și anume referirea la <<afacerile principale pe care le-am desfășurat cu Statul Român>>. Toate declarațiile mele de avere și interes sunt publice, cu respectarea - sub semnătură - a Codului Penal, astfel că se poate constata că nu am avut niciodată niciun contract de afaceri pe bani publici”, spune Marian Constantin Vasile.

Acesta consideră că scrisoarea deschisă vine ca urmare a faptului că a deranjat mulţi oameni politici în luna decembrie, când şi-a făcut publică viziune de dezvoltare a Timişoarei.

CITEŞTE ŞI: Scandal în partidul lui Cioloş! Primirea lui Marian Constantin Vasile, contestată de membrii PLUS Timiş

“Dragi cetățeni, dacă dorim să ieșim din situația în care se află societatea românească astăzi și să promovăm o dezvoltare a Timișoarei la adevăratul ei potențial, avem datoria de a respinge în mod categoric și definitiv aceste practici, purtând în mâinile, mintea și sufletul nostru o atitudine pozitivă, constructivă și morală pentru asigurarea bunăstării comunității noastre”, a transmis Marian Constantin Vasile.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Bugetul județului Timiș, aprobat cu unanimitate de voturi! Unde se duc cei mai mulți bani?

Bugetul județului Timiș, aprobat cu unanimitate de voturi! Unde se duc cei mai mulți bani?

Bugetul județului Timiș a fost aprobat în plenul Consiliului Județean! Anul acesta bugetul este mai mic față de cel din 2019, cu aproape 25 de milioane de lei.

Detalii

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login