Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacţia deputatului Adrian Pau după Congresul PSD! Ce spune despre huiduielile din sală?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fluierăturile şi huiduilile care au avut loc la Congresul PSD, în cadrul căruia a fost aleasă o nouă echipă de conducere, au stârnit rumoare pe scena politică.

Printre cei care au decis să comenteze cele întâmplate se numără şi Adrian Pau, care a făcut şi el parte din acestă formaţiune, dar care mai nou îngroaşă rândurile membrilor Pro România.

Iată ce a scris Adrian Pau, pe pagina lui de facebook:

"În urma Congresului PSD, au apărut câteva ipoteze de lucru cu privire la huiduielile și fluierăturile din sală:

- manifestările zgomotoase au fost de fapt refulări ale organizațiilor cu rezultat slab, care au auzit că atunci când înjuri și fluieri un pesedist o să ai un rezultat bun la următoarele alegeri.

- o altă ipoteză ar fi că pesediștii din Vrancea au vrut să-i ridice mingea la fileu liderului lor care ar fi trebuit să intre ca un mare conducător cu celebrul “dacă voi nu mă vreți, eu nici atât”.

- nemulțumiții puteau să fie urmașii Vrâncioaiei, supărați că mama lui Marean are mai multe proprietăți decât strămoașa lor mult mai celebră.

- de fapt, cele mai multe fluierături vor fi mâine când se vor face auziți pesediști din Ardeal.

- manifestările puteau fi organizate de Viorica, să simtă și Marean ce a simțit ea la Iași și Timișoara.

- fluierăturile au fost revendicate și de membrii CEX, din solidaritate, să nu-l lase pe Oprișan să se facă de râs și la congres.

- manifestările puteau să fie unele de bucurie, parte din participanți așteptând cu nerăbdare show-ul lui Guță, simpatizantul lor.

- supărați au fost aproape toți participanții care se așteptau ca Oprișan să candideze la președinția partidului (el seamănă mult mai mult cu Dragnea decât seamănă Viorica), e bărbat ce naiba!

- nu este exclusă nici varianta ca pesediștii să-l pregătească pe Oprișan pentru alegerile prezidențiale și tot ceea ce s-a întâmplat la congres să fie doar un antrenament de acomodare!"

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login