Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Proiectele pentru care vor lupta cei doi parlamentari de Timiș ai USR

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bucurie mare în USR! Cel mai recent înființat partid a reușit să câștige simpatia a sute de mii de români și a devenit în doar câteva luni partid parlamentar.

Și la Timiș USR-iștii au reușit să obțină două mandate: unul de deputat și altul de senator. Cătălin Drulă și Nicu Fălcoi le-au reamintit, astăzi, timișenilor principalele proiecte pentru care vor lupta în mandatul proaspăt obținut.

Cătălin Drulă a câștigat un mandat de deputat în Timiș, iar Nicu Fălcoi unul de senator. Aceștia s-au declarat extrem de mulțumiți de rezultatul obținut, spunând că este urmarea a unei preioade extrem de încrăcată.

Eu ma voi tine de tot ce am promis, voi fi în continuare între oameni și țin să subliniez faptul că voi fi un parlamentar al judetului Timiș”, a explicat Nicu Fălcoi.

Cătălin Drulă, fost consilier al premierului Dacian Cioloș pe probleme  de transport, a reamintit că primele probleme de care se va ocupa împreună cu colegul său atunci când vor ajunge în parlament vor fi: realizarea Centurii Sud a Timișoarei și construirea drumului ce va face legătura între Timișoara și Autostrada A1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login