Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, vrea să preia frâiele judeţului! Aspiră la funcţia de preşedinte CJT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce au ratat intrarea în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, USR-iştii se pun pe treabă pentru viitorul test electoral: alegerile locale.

CITEŞTE ŞI: Şoferii admit că încalcă regulile de circulație intenționat. Rezultatele unui studiu efectuat de Continental România și Academia Titi Aur

Iar dacă în ceea ce priveşte candidatul la Primăria Timişoara, candidatul a fost desemnat cu câteva luni în urmă, în persoana lui Samuel Fritz, acum a venit rândul celui pentru Consiliul Judeţean.
Pentru început, a fost declanşată o competiţie internă, în care s-a înscris preşedintele USR Timiş, Cristian Moș.

„USR și Alianța USR-PLUS nu vor avea candidați oameni care au venit din alte partide și care au deținut până acum funcții înalte în administrație: președinți/vicepreședinți de consilii, primari sau viceprimari. Vrem o schimbare adevărată în Timiș, nu aceiași bucătari care ne tot servesc aceeași ciorbă reîncălzită. România vrea schimbare, schimbare adevărată. Pentru asta luptăm” , a spus Cristian Moș, președintele USR Timiș.

Competiția internă USR pentru desemnarea candidatului la CJ Timiș și a listei de candidați pentru funcția de consilieri județeni se va desfășura după următorul calendar:

CITEŞTE ŞI: Situaţie scandaloasă, la Spitalul Judeţean din Timişoara! Demiterea managerului s-a făcut pe surse, printr-un document semnat de ministrul Sănătăţii, dar nedatat

02.12.2019 - Deschiderea perioadei de depunere a candidaturilor și a perioadei de constituire a comisiei electorale

02.02.2020 - Închiderea perioadei de depunere a candidaturilor

03-15.02.2020 - Perioadă de campanie electorală

15.02.2020 - Conferința județeană a Filialei Județene Timiș pentru desemnarea candidatului USR la funcția de Președinte al Consiliului Județean Timiș și a listei de candidați la funcția de consilierijudețeni pentru alegerile locale din 2020

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login