Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidiu Sîrbu (ALDE): Proiectul ce va lega Aeroportul de Gara de Nord începe să prindă contur

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proiectul care prevede realizare unei legături între Aeroportul Internațional Timișoara și Gara de Nord, prinde contur.

CITEȘTE ȘI: Greşeala care i-a adus moartea! Un bărbat de 48 de ani şi-a dat ultima suflare într-un accident cumplit

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor este cel care coordonează proiectul. Tot el este și cel care a propus ca acesta să fie realizat în toate marile orașe din țară, inclusiv în Timișoara.

”Implementarea acestui proiect este necesară pentru un oraș ca și Timișoara din două mari motive, o dată ca și Capitală Culturală Europeană, iar apoi pentru deservirea turiștilor și a cetățenilor care vor să ajungă la aeroport. Am mai spus-o, nu avem legături foarte bune între aeroport și oraș. În acest sens am purtat o discuție  cu directorul aeroportului ”Traian Vuia” din Timișoara și îmi doresc ca la anul să dăm drumul studiului de fezabilitate și să începem lucrările”, a spus Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

CITEȘTE ȘI: Surprize în programul de 1 Decembrie, la Timișoara! Parada militată va avea loc după prânz, iar seara va avea loc retragerea cu torțe

Tot Ovidiu Sîrbu este cel care coordonează proiectul de infrastructură de cale ferată ce leagă Gara de Nord de Aeroportul ”Henri Coandă” București, proiect pentru care s-a realizat și recepționat studiul de fezabilitate.

Ultima modificare Marți, 20 Noiembrie 2018 16:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login