Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nicolae Robu(PNL): Îi urez mult succes d-lui Sorin Grindeanu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a recționat în urma propunerii lui Sorin Grindeanu pentru funcția de premier al României!

Edilul Timișoarei spune că se bucură de nominalizarea făcută de PSD, susținând că, până acum, a avut o bună colaborare cu Grindeanu.

"Ca timișorean, nu pot decât să salut nominalizarea d-lui Sorin Grindeanu pentru funcția de Prim Ministru al României. L-am avut Viceprimar pe dl. Sorin Grindeanu în 2012 și am avut o bună colaborare, așa cum am avut, de altfel și în 2016, după ce dânsul a devenit Președinte al Consiliului Județean Timiș. Sunt premize foarte bune, așadar, pentru o bună colaborare și în noile circumstanțe, în interesul Timișoarei și județului Timiș", a spus Robu, care este convins că dacă Sorin Grindeanu deține funcția de premier mai multe obiective pentru Timișoara vor găsi finanțare.

"În sfârșit, Centura Sud, Centura Vest, racordul la autostradă de la bifurcația Arad-Sânandrei, spitalul regional, institutul oncologic, noua maternitate, noul stadion de 42 000 de locuri, noua sală polivalentă de 16 000 de locuri, bazinul de înot olimpic, reabilitarea și modernizarea gării de nord, centrul intermodal de mărfuri, centrul intermodal de pasageri, modernizarea și extinderea aeroportului, Muzeul Național al Revoluției Române din Decembrie 1989, angajamentele bazate pe fonduri guvernamentale din proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 -ca să mă limitez doar la câteva dintre obiectivele de maxim interes pentru Timișoara și județul Timiș care sunt în jurisdicția Guvernului și nu a Primăriei- vor putea deveni realitate. Pentru că -nu-i așa?-, dacă nu acum, atunci când?! Îi urez mult succes d-lui Sorin Grindeanu, ca Prim Ministru, pentru binele României, pentru binele Timișoarei!", a mai punctat Robu

 

Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2016 21:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login