Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nicolae Robu, președinte interimar al PNL?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 După demisia Alinei Gorghiu din fruntea PNL, se caută președinte interimar.

Nu s-a anunțat oficial cine va prelua formațiunea, dar se pare că cea mai vehiculată variantă este Nicolae Robu, liderul PNL Timiș și primar al Timișoarei.

Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, Robu a transmis mass-mediei locale următoarea declarație de presă:

"Rezultatele obținute de PNL la alegerile parlamentare sunt dezastruoase. Explicațiile pentru ele sunt multiple și complexe și se impune o analiză serioasă, făcută cu profesionalism, pentru a le cunoaște cu precizie.

Dar, până atunci, se impune și asumarea răspunderilor pentru ele. A căuta responsabilii ba la Cotroceni, ba la Palatul Victoria, respectiv a pune totul în cârca Președintelui PNL Alina Gorghiu este profund incorect.

Eu propun următoarele:

1. Organizarea de alegeri interne la toate nivelurile, de jos în sus, până la finele lunii februarie

2. Dizolvarea actualului BPN prin demisia de onoare a tuturor membrilor săi, în frunte cu Președintele partidului

3. Demisia tuturor președinților de filială care au obținut un scor mai mic de 30% (deci: inclusiv a subsemnatului)

4. Constituirea unui BPN interimar format din toți președinții de filială care au obținut un scor mai mare decât scorul mediu pe țară al partidului, plus actualul Președinte Alina Gorghiu, care să asigure conducerea colectivă a partidului, până la alegerile interne

5. Numirea de către noul BPN, dintre membrii săi, a unui Președinte interimar care să conducă partidul, până la alegerile interne

6. Numirea de către BPJ-uri a unor președinți de filială interimari, care să asigure conducerea filialelor până la alegeri; în filialele cu scor sub scorul mediu pe țară al partidului, aceștia vor fi obligatoriu alții decât cei în funcție la data de 11.12.2016"

 

 

 

VOM REVENI CU DETALII

Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2016 16:54

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login