Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Negocieri eşuate! Fritz şi Nica nu vor avea majoritate în Consiliul Local şi Judeţean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o săptămână de discuţii, liderii USR-PLUS şi PNL nu au ajuns la un numitor comun, pentru Timişoara şi judeţul Timiş.

Astăzi cele două părţi ar fi trebuit să semneze protocolul de colaborare administrativă, lucru care le ar fi adus atât liberalilor cât şi celor de la USR-PLUS, câte un post de viceprimar şi unul de vicepreşedinte la CJT.

CITEŞTE ŞI: Copii cu dizabilităţi, infectaţi cu SARS-CoV-2! Sunt 13 focare active în Timiş

Pe ultima sută de metri, Alin Nica s-ar fi răzgândit şi ar fi cerut reluarea discuţiilor după alegerile parlamentare.

Domnic Fritz nu a fost de acord cu această amânare care ar duce la o instabilitate politică pe plan local.

“Sunt dezamăgit de atitudinea de astăzi a PNL care a decis, în câteva minute, după o săptămână de negocieri productive, să blocheze încheierea Parteneriatului pentru Timișoara și Timiș, asupra căruia convenisem deja aseară. Sunt surprins de răzgândirea lui Alin Nica, cu care aveam impresia că pot avea o relație constructive”, a scris Fritz, pe facebook.

Mai mult decât atât, primarul ales al Timişoarei îi dă un ultimatum lui Alin Nica.

“Domnul Alin Nica trebuie să decidă ce fel de politică vrea să facă, politica de scandal între Guvern și Parlament sau o politică pentru binele timișenilor și timișorenilor.
Dl Nica, aveți termen până luni seară să luați o decizie. Sfatul meu este să cântăriți atent situația epidemiei de COVID-19 și voturile cetățenilor și să hotărâți în funcție de interesele timișorenilor și timișenilor, nu de îndemnurile la război de la București”, a mai scris Dominic Fritz.

CITEŞTE ŞI: Record de cazuri noi de coronavirus, în Timiş! Peste 200 de infectări, iar mai mult de jumătate sunt în Timişoara

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login