Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mircea Diaconu: România puternică este țara cu oameni mândri de tradițiile și de cultura lor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Promovarea mândriei de a fi român trebuie să redevină un obiectiv al statului, dar și al societății civile.

În acest sens, statul trebuie să acționeze ca partener, să fie transparent și deschis dialogului.

Implicarea societății civile, inclusiv a Bisericii Ortodoxe, dar și a tuturor celorlalte culte, alături de stat, în proiecte menite să promoveze valorile românești reprezintă un pas important spre o societate puternică, mândră de trecutul și prezentul ei, gata să construiască un viitor mai bun. Îmi doresc să reunim toți românii în jurul mândriei față de țara lor, în jurul tradițiilor și personalităților recunoscute, dar și în jurul eroilor României moderne, fie că sunt celebri sau oameni obișnuiți ce săvârșesc fapte ieșite din comun sau pur și simplu muncesc cinstit pentru binele lor și al comunității în care trăiesc”, a spus Mircea Diaconu, candidatul Alianței UN OM pentru funcția de Președinte al României. 

Mircea Diaconu își propune să găsească în sportivi, artiști, cercetători, medici sau militari, în toți cei care promovează valorile României un partener al statului român.

România puternică este țara cu oameni mândri de tradițiile și de cultura lor, oameni care își exprimă liber convingerea religioasă și care, în spiritul tolereanței și diversității, promovează, acasă sau peste hotare, unicitatea spiritului românesc”, a conchis Mircea Diaconu. 

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA pentru Alianța “UN OM”, SC Vest Image Production SRL, MFC 31190013

Realizat de SC TDT Vest Cons

Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2019 15:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login