Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mircea Diaconu: Orice blocaj provocat de Președinte are efecte în economie și produce sărăcie (P)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mircea Diaconu, candidatul Alianței UN OM pentru funcția de Președinte al României consideră că țara noastră nu poate progresa câtă vreme aproape jumătate din populație se luptă cu sărăcia, iar mulți dintre români sunt departe de un trai decent.

Reducerea drastică a sărăciei nu este posibilă decât dacă vor urma zece ani de stabilitate și construcție care să vindece traumele grave provocate în anii pierduți în scandaluri. Președintele României trebuie să lucreze pentru clădirea unei guvernări stabile pentru că orice blocaj provocat de Președinte are efecte în economic și produce în final sărăcie”, spune Mircea Diaconu.

Candidatul Alianței UN OM susține că grupurile dezavantajate din România au nevoie de sprijin și îndeamnă la dezvoltarea unui stat social puternic.

O societate este atât de puternică pe cât de puternice sunt grupurile dezavantajate din interiorul său. Cei săraci, cei din mediul rural, persoanele cu dizabilități, minoritățile de diverse tipuri sunt categorii care trebuie sprijinite pentru a avea acces la oportunități, pentru a-și putea împlini aspirațiile de dezvoltare. Construirea statului social al României înseamnă, în primul rând, solidaritate. Nu este o opțiune ci o obligație a liderilor politici de astăzi”, a mai declarat Mircea Diaconu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA pentru Alianța “UN OM”, SC Vest Image Production SRL, MFC 31190013

Rezalizat de SC TDT Vest Cons

Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2019 10:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login