Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Marian Vasile și-a dat demisia din PNL și implicit din funcția de consilier județean! Nu mai rezonează cu valorile și abordările conducerii PNL Timiș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fost vicepreședinte al CJ Timiș și consilier județean, Marian Constantin Vasile și-a dat demisia din PNL.

CITEȘTE ȘI: Clipe sfâşietoare! Copilaşul de 3 ani şi mama lui, din blocul morţii, sunt conduşi pe ultimul drum!

Marian Vasile își încheie astfel cariera politică și administrativă după aproape 11 ani de activitate în domeniu.

Fostul consilier județean spune că nu se mai regăsește în valorile și abordării conducerii PNL Timiș și consideră că este momentul să meargă mai departe.

Vă informez prin acest comunicat asupra deciziei de a-mi înainta demisia din Partidul Național Liberal și, implicit, din poziția de consilier județean al PNL. Pentru a nu lăsa loc unor interpretări nedorite, mai precizez și că rațiunile acestei decizii nu afectează în niciun fel convingerile mele, care rămân de dreapta, și nici opțiunea personală de vot pe care o voi exprima la alegerile prezidențiale de duminică, 24 noiembrie. Motivele retragerii mele din PNL au la bază faptul că, de mai mulți ani, nu am mai rezonat cu valorile și abordările conducerii PNL Timiș. De altfel, mulți timișeni de bună-credință, înzestrați cu luciditatea necesară pentru a înțelege și anticipa direcția în care duc gravele derapaje ale actualei conduceri, dar și cu respect pentru ideologia acestui partid istoric, mi-au semnalat în decursul ultimilor câțiva ani – cu îngrijorare și amărăciune – o serie de aspecte și atitudini asupra cărora nu doresc să insist, dar care sunt, cred, de domeniul evidenței.O parte semnificativă din parcursul meu de până acum este legat de acest partid și de această filială, în care am muncit energic și cu convingere, am dăruit și mi-am adus contribuția la păstrarea curată și benefică a ”ADN-ului” organizațional, canalizându-mi totodată acțiunile către un act administrativ competent, pragmatic, responsabil și centrat în primul rând pe interesul cetățenilor. Consider însă că acum este momentul să merg mai departe”, a transmis Marian Vasile. 

CITEȘTE ȘI: Mai mulți polițiști care au intervenit în blocul morții, contaminat cu substanțe toxice, au ajuns la spital!

 

Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2019 12:55

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login