Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jigniri cu repetiție! Deputatul Alfred Simonis se plânge de atitudinea primarului Robu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD-iștii reacționează și ei în urma protestului spontan al șoferilor, din această dimineață, din fața Primăriei Timișoara.

Social democrații îşi exprimă din nou indignarea faţă de haosul creat de Nicolae Robu în trafic, dar și față de atitudinea acestuia față de timișoreni. Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis spune că el a atras încă de anul trecut atenția în ceea ce privește traficul din oraș, însă la vremea respectivă nu a primit decât jigniri din partea edilului.

În urmă cu aproximativ un an, atrăgeam atenția asupra unor probleme cu care se confrunta Timișoara, probleme care acum au devenit cronice. Spuneam atunci că traficul va fi sufocat total dacă Nicolae Robu va lua câteva măsuri fără noimă: închiderea concomitentă a pasajelor Jiul și Popa Șapcă și pornirea pădurii de semafoare montate într-un mod aberant. Ce ne-a spus atunci Nicolae Robu? Exact ce le-a transmis azi timișorenilor exasperați: că suntem proști. Și, iată, după doar un an am ajuns la haosul generalizat de care vorbeam. Doar că este un haos controlat cu mână de fier chiar de primarul Robu”, spune și social democratul Alfred Simonis.

Și conducerea PSD Timiș trage un semnal de alarmă și îi cere edilului Robu să deschidă de urgență cele două pasaje pentru descongestionarea traficului în oraș.

Timişoara a devenit astăzi un oraş blocat prin nepăsarea autorităţilor care au paralizat traficul rutier, în ciuda semnalelor de alarmă trase de-a lungul timpului că astfel de proiecte nu trebuie realizate într-o asemenea manieră. Lucrările programate, fără niciun fel de pregătire prealabilă şi fără a lua în considerare variante alternative pentru şoferi, arată neputinţa celor care conduc Timişoara, dar şi dispreţul lor faţă de cetăţeni. Solicităm Primăriei Timişoara redeschiderea de urgenţă a pasajelor Jiul şi Popa Şapcă pentru binele locuitorilor acestui oraş, care s-au săturat de bătaia de joc cu care sunt trataţi de cei care clamează, în mod fals, că le vor binele”, spune Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login