Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Gabriel Oprea, la Timișoara: UNPR trebuie să se regrupeze! Ce sarcini a plasat filialei Timiș?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gabriel Oprea a preluat din nou frâiele UNPR, după doi ani de pauză și trasează obiective importante șefilor de filiale.

Prezent la Timișoara, Oprea s-a întâlnit cu șefii și membrii filialelor din regiunea de vest, Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, dar au fost invitați și reprezentanți din Mehedinți și Dolj.

CITEȘTE ȘI: Accident cu cinci victime! Trei maşini s-au ciocnit violent, după ce şoferul uneia dintre ele a pătruns pe contrasens

Gabriel Oprea le-a trasat sarcini importante liderilor UNPR. În Timiș obiectivul este strângerea a 25.000 de semnături până în 28 martie pentru participarea la alegerile europarlamentare și mărirea numărului de membri de la 3.500 în momentul de față la 15.000, iar la alegerile locale de anul viitor, Oprea vrea un scor de cel puțin 10%.

”Am lipsit doi ani de la acest partid, acum m-am întors înapoi și suntem pregătiți să ne reorganizăm, au început să vină foarte mulți colegi înapoi. La sfârșitul anului 2015 aveam peste 500 de mii de membri de partid, eram cotați în sondaje cu peste 12% și eu personal avem, în încredereaa românilor, 32%. Ne-am prăbușit după plecarea mea, a fost un moment de confuzie, dar acum ne regrupăm din nou. Obiectivul nostru strategic este anul viitor, când ne propunem să ajungem iarăși la 10% la locale și să intrăm în Parlament cu peste 10%. Credem că putem reuși acest lucru, iar aici în Timișoara avem o echipă serioasă, oameni care cunosc politica, oameni ca domnul Bojin, ca domnul Răducanu, la ceilați colegi”, a spus președintele UNPR Gabriel Oprea la Timișoara.

Președintele UNPR Timiș, Titu Bojin spune că obiectivele trasate nu sunt foarte greu de îndeplinit și că este optimist în îndeplinirea lor.

”Este adevărat că sarcinile pentru județul Timiș sunt foarte mari, aproape jumătate din sarcinile totale pe regiune ne revin, dar noi ne străduim să le îndeplinim. Vom începe să strângem semnături de săptămâna viitoare, cu numărul membrilor de partid va fi mai greu, pentru că nu vrem să facem adeziuni doar pentru a avea cât mai multe, ci vrem să fim convinși că cei care vin cu adeziunea către noi sunt și cu ”ștampila” practic. Nu avem țintă pentru europarlamentare și prezidențiale, ci anul viitor ne-am propus 10% pentru parlamentare și locale. UNPR Timiș are din 2016, de la alegeri, trei consilieri județeni, 58 consilieri locali, șase viceprimari, doi primari. De anul trecut avem și vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș. Suntem într-o alianță cu PSD Timiș și ne chinuim să o respectăm, atât timp cât o vor respecta și ei”, a spus Titu Bojin, președintele UNPR Timiș.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: “Teroristul” de la Timişoara, cercetat în stare de libertate! Primele declaraţii ale fostul jurnalist, autorul ameninţării cu bombă

Membrii UNPR din vestul țării și-au dat astăzi întâlnire la Timișoara, unde au discutat despre probleme organizatorice.

Ultima modificare Sâmbătă, 16 Februarie 2019 19:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login