Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Eugen Teodorovici, la Timișoara: Vom ști să facem opoziție cu fruntea sus, nu o să ne fie rușine să spunem ce am făcut

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici a fost prezent astăzi la Timișoara.

El a vorbit despre schimbările de la nivelul Guvernului din ultima perioadă și spune că PSD este pregătit să intre în opoziție. Acesta este convins că un guvern liberal nu va face nimic pentru țară și în acuză pe președintele Iohannis că a instaurat instabilitatea politică și economică în România.

În plus, Teodorovici spune că este convins că PSD va crește în perioada următoare în sondaje.

Mă bucură schimbarea de atitudine față de PSD peste tot în țară. Oamenii au început să vadă și să compare și au început să înțeleagă foarte mulți dintre ei că lucrurile stau cum spunem mai mult noi, decât ceilalți, în sensul că, cu bune și cu rele, PSD a fost cel care totuși a construit în țara asta. Nu spune nimeni că suntem perfecți, nu spun nici eu fiind în PSD, dar acest partid nu a tăiat, închis, sau lucruri de acest gen. Eu îmi doresc ca de acum înainte să nu se întâmple lucruri de acest gen, dar sunt convins că așa va fi pentru că nu prea văd ca cineva să vină cu soluții magice. Este o creștere a partidului în sondaje, partidul se va mobiliza și mai mult în perioada următoare și mai ales vom ști să facem opoziție cu fruntea sus pentru că nu o să ne fie rușine să spunem ce s-a făcut de către acest partid (...) Din păcate oamenii o să compare ceea ce cel mai probabil nu o să facă cei care vin, cu ceea ce s-a făcut, dar ne va costa pe toți economic, și pentru care fapt cei doi vor trebui să răspundă și legea va fi aplicată pe chestia asta, pentru că atât timp în rapoartele europene s-a făcut trimitere la riscul politic din România, tu ca președinte al statului trebuia să fii primul garant că o instabilitate politică nu se va instaura în țară”, a spuns Eugen Teodorovici.  

Alături de Eugen Teodorovici, la Timișoara s-a aflat astăzi și vicepreședintele regional al PSD, Natalia Intotero.

Cei doi au participat alături de președintele Consiliului Județean, social democratul Călin Dobra, la evenimentele care au marcat Ziua Armatei.

Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2019 16:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login