Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

După ce Robu l-a numit “cretin” pe un deputat PSD, preşedintele social democraţilor din Timiş reacţionează

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Derapajele lingvistice ale primarului Timişoarei sunt tot mai dese, atunci când are o altă opinie faţă de cei din jur.

Însă, lucrurile sunt şi mai grave dacă este acuzat de cineva, cu privire la activitatea sa.

CITEŞTE ŞI: Accident în lanț, pe drumul ce leagă Timișoara de Jimbolia! Doi oameni au ajuns la spital

Recent, l-a numit pe deputatul PSD, Matei Suciu, “cretin”, după ce acesta l-a criticat pe primar, pentru datoriile în care este îngropată municipalitatea.

”Nu-mi răpiţi nici măcar o secundă nici mie, nici celor care ne urmăresc, cu ceea ce spun tot felul de cretini, ca să folosesc un termen potrivit, nu destul de dur. Eu am auzit o mulţime de personaje de pe meleagurile noastre debitând nişte prostii, de mă şi întreb cum pot exista creiere capabile să genereze asemenea aberaţii”, a răbufnit primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu.

Reacţia preşedintelui PSD Timiş nu a întârziat să apară.

“Revedem, cu surprindere şi îngrijorare, o nouă ieşire nervoasă a primarului Nicolae Robu, prin care adresează cuvinte deloc potrivite persoanelor care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu dumnealui sau care îşi permit să îi critice argumentat activitatea administrativă. Am văzut în repetate rânduri cum a jignit cetățeni, jurnalişti iar acum ... un deputat”, a spus Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş, care îi cere primarului să îşi prezinte public scuze, pentru afirmaţiile făcute.

CITEŞTE ŞI: 28 de percheziții la evazioniștii fiscali! Polițiștii au ridicat sume importante de bani, iar 14 persoane au fost duse la audieri

Liderul social-democraţilor din Timiş îi transmite primarului că ar trebui să fie mult mai preocupat de problemele de zi cu zi ale oraşului.

Printre acestea se numără şi lipsa unei firme specializate care să se ocupe de curăţenia Timişoarei.

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 09:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login