Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dezamăgire în USR Timiş! Ce mesaj a transmis candidatul la Primăria Timişoarei?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidul condus de Dan Barna a înregistrat la primul tur al alagerilor prezidenţiale, un rezultat mult sub aşteptări.

Prezidenţiabilul propus de USR nu a reuşit să strângă numărul necesar de voturi, pentru a intra în turul 2.

CITEŞTE ŞI: Rezultatele alegerilor în Timiș! Klaus Iohannis este pe primul loc iar Barna pe doi!

Totuşi, în unele judeţe, Dan Barna s-a plasat pe locul II.

Este şi cazul Timişului, unde rezultatele finale parţiale arată un scor de 24,22%, pentru candidatul USR, cu 8 procente mai puţin decât la alegerile europarlamentare.

Asta a adus un val de dezamăgire în rândul USR-iştilor, care au sperat până în ultimul moment că Dan Barna va intra în turul II.

Sunt, la fel ca şi voi, trist de rezultate, dar am vrut să vă spun în primul rând un mare <<mulţumesc>> pentru implicarea voastră în ultimele săptămâni, iar în al doilea rând am vrut să vă spun că n-avem voie să ne resemnăm. Vom analiza rezultatele, atât la nivel national, cât şi aici în Timiş, dar după asta începe o nouă bătălie. Aşa este în politică. Nu poţi câştica mereu, însă trebuie să învăţăm din acest rezultat şi să mergem înainte. Avem foarte multe de făcut, sistemul politic trebuie schimbat, iar eu sunt încurajat că putem obţine alt rezultat anul viitor, la alegerile locale”, a spus Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Căutări disperate! O fată a dispărut fără urmă! Părinţii sunt disperaţi

În România prezența la vot a fost de 47,66%, cea mai scăzută la un scrutin prezidențial.

Actualul șef al statului a obținut 36,6%, iar liderul PSD, 23,8 potrivit rezultatelor provizorii după numărărea voturilor din 99% din secții. Pe locul 3 este Dan Barna candidatul USR -PLUS, cu 13,9 procente.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login