Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Pro România, Adrian Pau, despre tragedia de la Timișoara: Autoritățile au fost superficiale în tratarea acestui caz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Pro România reacționează vis a vis de modul în care autoritățile au gestionat situația creată în urma deratizării cu substanțe toxice în mai multe blocuri din oraș.

Adrian Pau este de părere că autoritățile au tratat superficial acestă problemă, mai ales în condițiile în care oamenii au fost evacuați, apoi lăsați din nou să intre în apartamente, după care au fost evacuați din nou.

Trebuie analizat foarte bine ce s-a întâmplat. Eu cred că ar acel bloc ar fi trebuit să fie dat în folosință când nu mai existau niciun fel de probleme. Dacă tot s-a făcut o evacuare, și după aceea o repopulare, cred că acea repopulare trebuia să se facă cu niște avize și autorizații un pic mai atent date. Nu stăpânesc legislația în domeniu, nu vreau să cad în nicio latură, dar cred că ar trebui să fim mai atenți. Suntem de multe ori superficiali, nu vreau să cred că suntem rău voitori, adică superficialitatea este cea care în momentul de față ne crează cele mai mari probleme”, spune deputatul Pro România, Adrian Pau.

Deputatul Adrian Pau mai spune că ar trebui să se lucreze și la legislația privind autorizările firmelor de deratizare, dar și la capitolul sancțiuni, pentru că, spune el, în general oamenii nu se conformează de bună voie. 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login