Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul de Timiş, Matei Suciu, explică de ce a votat PSD, noul Guvern Orban

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Coronavirusul a adus în ţara noastră, nu doar un număr mare de îmbolnăviri şi multă panică ci şi schimbări pe scena politică.

Una dintre cele mai importante este votarea de către Parlament, a Guvernului Orban, care a fost demis, de acelaşi Parlament.

CITEŞTE ŞI: Noi îmbolnăviri de coronavirus! Au fost zeci de cazuri, în ultimele 24 de ore

Deputatul de Timiş, Matei Suciu, vine cu o explicaţie în acest sens, precizând că PSD a vrut ca prin acest vot să aducă stabilitate în ţară.

“Înainte de Coronavirus, dragi prieteni, guvernul LuCOVID Orban nu ar fi primit NICIUN VOT de la PSD!

Înainte de Coronavirus, nu ne-am fi riscat imaginea major, dând credit unor iresponsabili!

Înainte de Coronavirus, acești analfabeți politici, care au pus in pericol, cinic, premeditat, mârșav și nemaiîntâlnit siguranța si sănătatea românilor pentru blestematele alea de anticipate (care, doar în opinia lor, i-ar fi salvat de la ratarea totală), ar fi fost doborâți de PSD!

În PLIN Coronavirus, însă, când situația devine urgentă, la propriu și la figurat, dacă PSD ar fi spus NU...v-ar fi tratat EXACT LA FEL precum ei!

De luni, Parlamentul va fi în incapacitate de a se întruni (tot din cauza iresponsabilității lor!). Dacă și guvernul ar fi fost în continuare cu puteri reduse, SĂNĂTATEA și SIGURANȚA voastră ar fi fost grav amenințate.

Știu că foarte mulți dintre voi înțelegeți, căci vedeți și simțiți cruda realitate în care suntem cu toții. Aici și acum, nu mai vorbim despre politică și calcule ieftine, ci despre VIAȚĂ. Ei NU sunt capabili să gestioneze criza care a lovit și România, dar autoritățile direct implicate (medici, Grupul tehnico-stiințific, poliție, autorități locale) au nevoie de un sistem FUNCȚIONAL, ASUMAT, capabil să răspundă rapid solicitărilor apărute din oră-n oră.

Nu le-am dat un cec în alb, v-am dat un Guvern stabil. Prost, jalnic, dar stabil, căci pandemiile și crizele planetare cer foruri funcționale!

PSD a ales RESPONSABILITATEA, GRIJA, SALVAREA, ȘI NU IMAGINEA! NOI NU SUNTEM IMORALI, JOSNICI ȘI INTERESAȚI!

Noi le-am audiat miniștrii, ei s-au ascuns în vilele de protocol. Așadar, nu ridicați piatra...ci schimbați-i direcția!”, a scris deputatul Matei Suciu, pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: Video: Primarul Devei internat la Spitalul de Boli Infecţioase: Nu m-am gândit că se va ajunge aici

 

 

 

1 comentariu

  • Tătar Alexandre ioan

    Dacă tot mai des ați face acest pas pozitiv de consens politic,cu gândul la oameni,cei pe care îi reprezentați și trebuie sa le reprezentați interesele sa vedeți ca și oamenii si-ar schimba opiniile și în loc sa fiți priviți cu ura și lipsa de respect ați beneficia de RESPECTUL LOR și ați fi puși în alta lumi a!Cum se poate ăsta? CEI CARE SUNTEȚI CU CAPUL PE UMERI ȘI GÂNDIȚI POZITIV atrageti-i și pe ceilalți în valul cel bun!Cine nu vrea,afară! !!Sa vedeți ca se poate!Numai sa vreți!

    Raportează Tătar Alexandre ioan Duminică, 15 Martie 2020 10:07 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login