Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul de Timiş, Alfred Simonis, reacţie în scandalul momentului: un deştept de senator liberal se plimba prin Parlament, infectat cu COVID-19

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adoptarea tacită a legii care prevede că Ţinutul Secuiesc devine regiune autonomă cu personalitate juridică a încins spiritele pe scena politică.

După ce preşedintele României i-a acuzat pe social deomcraţi că “vor să dea Ardealul ungurilor”, liderul Grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, a reacţionat.

El spune că afirmaţia lui Klaus Iohannis este una mincinoasă şi a explicat, în direct la postul de televiziune Antena 3, cum a fost posibilă adoptarea tacită a acestei legi.

„Aprobarea tacită este cauzată de faptul că un „deștept” de senator liberal, în urmă cu o lună și jumătate, se plimba prin Parlament, fiind infectat cu simptome de COVID-19. Noi am avut-o în Comisia de administrație. În data de 9 (c.n. martie) am pus-o pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, Comisia de administrație a adoptat un raport de respingere în unanimitate, urmând ca ea să fie respinsă. În data de 13 martie a apărut cazul dlui Chițac bolnav și Parlamentul și-a suspendat activitatea. S-a întrunit într-o singură ședință în data de 19 martie pentru a încuviința starea de urgență în plen comun, nu în plen al Camerei Deputaților. În data de 24 martie când această lege a fost adoptată tacit se suprapune cu perioada în care sistemul online de vot al Camerei Deputaților nu era pus la punct. Noi nu am funcționat din data de 9 martie până în 4 aprilie. Noi nu am putut supune-o la vot, deși toate comisiile au respins-o”, a spus deputatul de Timiş, Alfred Simonis.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login