Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Adrian Pau: Timișoara și Timișul sunt administrate prost

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Războiul dintre primarul Timişoarei şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, care mai nou se duce pe facebook, a ajuns în atenţia deputatului Adrian Pau.

Lider al partidului Pro România, Pau îi critică pe cei doi, pe care îi acuză că îşi revendică proiecte care nu le aparţin.

CITEŞTE ŞI: Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

“De la centura de sud a Timișoarei, până la ipotetice spitale sau autostrăzi, toate sunt asumate când de Nicolae Robu, când de Călin Dobra. Realitatea, însă, este cu totul alta. Spre exemplu, centura de sud este un proiect vechi care a fost adus în stadiul actual de către fostul premier Sorin Grindeanu, în mandatul căruia s-au licitat atât proiectarea cât și execuția, iar acum, într-un mod absolut copilăresc, este revendicat de primarul Timișoarei și președintele Consiliului Județean”, a scris deputatul Adrian Pau, pe pagina lui de facebook.

Parlamentarul aduce în discuţie şi un alt subiect arzător, cel al autostrăzii Timişoara-Belgrad, despre care spune că este “la ani lumină de realizare”, deşi este pus adesea pe tapet, de către factorii de decizie.

Cât despre mult anunţatele noi poduri din Timişoara, parlamentarul spune că a făcut un inventar şi nu a găsit niciunul în plus.

“Un alt proiect aflat la ani lumină de realizare este o autostradă care ar urma să lege Timișoara de Belgrad. Ce s-a făcut până acum? Nimic, dar din comunicatele remise de PSD Timiș înțelegem că autostrada urmează să fie inaugurată în cel mai scurt timp. Despre podurile din Timișoara, cele două aflate în renovare, aflăm de la Nicolae Robu că se realizează două construcții nou-nouțe. Însă, când numărăm podurile din Timișoara, ne dă același rezultat ca acum 25 de ani. De-a dreptul ridicol. De partea cealaltă, la Consiliul Județean Timiș, se “lucrează de zor” la alte proiecte mari, asumate, în mod firesc, de președintele Călin Dobra. Doar că, așa, ca mic amănunt, aceste proiecte datează din mandatul lui Sorin Grindeanu și vorbim de un drum care urmează să traverseze județul Timiș de la granița cu Serbia până la limita județului Arad, iar un altul este cel al maternității de lângă Spitalul Județean”, mai scrie deputatul Pro România.

CITEŞTE ŞI: Şi-a filmat moartea? Un tânăr s-a întins pe calea ferată şi a fost tăiat de tren! Avea telefonul pornit pe modul filmare

În acest context, în care marile investiţii ale oraşului şi ale judeţului sunt de ani de zile tot în faza de proiect, Adrian Pau consideră că războiul dintre Robu şi Dobra ar trebui să se poarte în altă direcţie: aceea a realizărilor.

“Ni se livrează informații vecine cu minciuna, iar realizările celor doi decidenți nu fac decât să scoată în evidență că Timișoara și Timișul sunt administrate prost”, a încheiat Pau.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login