Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputatul Adrian Pau: Am votat pentru o Românie europeană şi măsuri ferme în ceea ce priveşte Justiţia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Imediat după slujba de la biserică, deputatul Adrian Pau a mers la secţia de vot, ca să îşi exercite dreptul constituţional.

Parlamentarul a votat pe listele suplimentare, la Giarmata Vii, acolo unde a participat şi la slujbă.

CITEŞTE ŞI: Studenții din Timișoara au ieșit în număr extrem de mare la vot! S-au terminat listele suplimentare în Complex

“Am votat pentru România în ansamblu, pentru viitorul copiilor, al tinerilor şi al adolescenților. Am votat pentru o Românie europeană. Am votat și la referendum, pentru că este normal să ne exprimăm părerea și sunt de acord că în țară trebuie luate câteva măsuri ferme în ceea ce privește Justiția. Îi îndemn pe toți cetățenii să meargă la vot și să-și exprime părerea indiferent care este ea, pentru că acest drept cetățenesc a fost câștigat înainte de 1989 cu multă jertfă, cu mult sânge. Acest vot liber a fost câștigat de către cei care au luptat la vremea respectivă și cred că avem datoria morală pentru ei, pentru copiii noștri, pentru viitorul lor să mergem să ne exprimăm părerea indiferent care este ea”, a spus deputatul Adrian Pau.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login