Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputat independent, Marian Cucșa: La 30 de ani de la revoluție, România are nevoie de un restart!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

România are nevoie de un nou proiect de țară care să ne unească mai repede de 2030.

Aceasta este opinia deputatului de Timiş, Marian Cucşa, care spune că reconcilierea națională ar trebui să fie următorul obiectiv al tuturor.

CITEŞTE ŞI: Incendiu la Palatul de Justiţie! Zeci de dosare au fost distruse

“Trebuie să regăsim forța pentru a RECONSTRUI ROMÂNIA ȘI A NE REUNI CA ROMÂNI! Pentru acest obiectiv comun a luat naștere “Orizont 2030”, un proiect național care îndrăznește și își propune să dea, în perioada umătoare, un restart României”, spune deputatul independent, Marian Cucşa.

Seria de conferințe „România-Orizont 2030” a fost deschisă la Timișoara, în semnul respectului și prețuirii jertfelor tuturor celor care au luptat împotriva regimului dictatorial comunist, pentru libertatea poporului român în urmă cu 30 de ani, atunci cînd s-a vărsat sânge pentru libertate și democrație,

„Suntem responsabili pentru ceea ce se va întâmpla cu România în următorii ani, e de datoria noastră, a celor ce vrem o Românie demnă și cu adevarăt respectată, să ne implicăm, să venim cu o viziune, cu un proiect în etape clare, să punem în practică lucrurile în perspectiva următorilor 10 ani, care să fie de nota 10! Avem în față “Orizont 2030” și suntem datori sacrificiilor de până acum, să ducem România pe un drum solid și stabil, să eliminăm ura și dezbinarea, să avem un drum european în care România să fie respectată și tratată așa cum se cuvine! De noi depinde să determinăm elitele să se implice în societate pentru a schimba lucrurile, iar când spun elite mă refer la oamenii din fiecare domeniu, oamenii care știu cum să dezvolte comunitățile din care provin, care generează încredere prin puterea exemplului, prin perseverență și prin profesionalism. Elite sunt și femierii, sunt și medicii, și profesorii, și oamenii de afaceri, și tinerii. Elite sunt toți cei care vor să RECONSTRUIASCĂ ROMÂNIA ȘI SĂ NE REUNIM CA ROMÂNI!
E obligația și crezul nostru ca bilanțul din 2030 să fie unul pozitiv, să muncim pentru a aduce acea schimbare de care avem nevoie, să o facem începând cu noi și prin noi înșine, să avem conducători care să lupte pentru România. România are nevoie acum de un RESTART pentru atingerea obiectivelor ROMÂNILOR! Și cred că, dacă ne REACTIVĂM fiecare propria forță, vom reuși împreună să: REALIZĂM proiecte concrete, nu vorbe, și să READUCEM echilibrul României!”, a mai spus parlamentarul de Timiş.

CITEŞTE ŞI: E zi de doliu la Timișoara! 17 Decembrie 1989, ziua în care timișorenii au devenit martiri

Conferința de la Timișoara a fost găzduită de deputatul independent Marian Cucșa, alături de Cristian David – inițiatorul acestui nou proiect.

Invitați marcanți au fost istoricul Marius Oprea, Director General al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și prof. Dan Petre, Președinte al Institutului de Studii Liberale, deputatul Andrei Gerea, Ramona Mănescu - fost europarlamentar, politologul Alex Coita și nu în ultimul rând Adrian Orza - fost viceprimar al Timișoarei.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Se prelungeşte starea de urgenţă! Anunţul de ultimă oră, al preşedintelui, Klaus Iohannis

Se prelungeşte starea de urgenţă! Anunţul de ultimă oră, al preşedintelui, Klaus Iohannis

În urmă cu foarte puţin timp, preşedintele României a făcut o declaraţie la Palatul Cotroceni, anunţând, printre altele, prelungirea stării de urgenţă.

Detalii

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login