Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Demisii în val în PNL! Locul lui Robu rămâne cald

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eșecul la alegerile parlamentare suferit de PNL, se lasă cu demisii.

Mai mulți lideri ai partidului, în frunte cu președintele Alina Gorghiu și secretarul general, Ilie Bolojan, vor demisiona. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

Alina Gorghiu, președintele PNL, anunța chiar la Timișoara, în urmă cu ceva timp că va demisiona în cazul în care PNL nu va reuși să constituie o majoritate parlamentare. Liberalii nici nu trebuie să se mai chinuie pentru așa ceva, căci rezultatul obținut pe țară este unul dezastruos. În aceste condiții, în PNL se va demisiona în val.

Primii ce vor face acest pas vor fi Alina Gorghiu și Ilie Bolojan, secretarul general al formațiunii. De asemenea, se pare că se cere demisia tuturor liderilor de formațiuni județene ce n-au reușit să obțină un scor de peste 20% la aceste alegeri.

În acste condiții scaunul de la Timiș al lui Nicolae Robu rămâne cald, acesta nefiind în niciun pericol, mai ales că reușit un scor mai bun decât media pe țară.

Cu toate acestea, în Timiș a fost deja anunțată o demisie este vorba despre cea a liderului PNL Lugoj, Claudiu Buciu, care a firmit acestă funcție în urmă cu două luni. Chiar dacă scorul obținut de acesta a fost aproape de 30%, lugojeanul a ales să-și înainteze demisia de onoare.

 

Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2016 13:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login