Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Demisie la vârful PSD Timiș! Călin Dobra și-a depus mandatul. Alfred Simonis e președinte interimar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Călin Dobra a demisionat astăzi din funcția de președinte al PSD Timiș.

CITEȘTE ȘI: Au vrut să ajungă în Italia, dar au ajuns la Poliție! Aventura unor migranți din India și Bangladesh

În locul său a fost numit președinte interimar, deputatul Alfred Simonis, care la rândul său, pentru a putea ocupa locul lasat liber de Dobra, și-a dat demisia din funcția de președinte al Tineretului Social Democrat (TSD). 

Astăzi la București a avut loc Comitetul Executiv al PSD, unde a fost anunțată demisia lui Călin Dobra.

La baza renunțării funcției politice de conducere stă decizia candidaturii la președinția Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020. Prin luarea acestei hotărâri, Călin Dobra a optat pentru o implicare totală pentru câștigarea poziției de președinte al CJT. Demisia a fost înaintată Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, care a luat act de această decizie și a numit un președinte interimar pentru organizația județeană, în persoana președintelui executiv al PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis. În acest context, membrii Comitetului Executiv Național al PSD au aprobat candidatura lui Călin Dobra, din partea PSD, la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020”, a transmis Biroul de presă al PSD Timiș.

CITEȘTE ȘI: Încă un caz de gripă în Timiș! Până acum doi pacienți au fost depistați cu această afecțiune

Călin Dobra a fost ales președinte al PSD Timiș anul acesta, în data de 1 martie. Până atunci a ocupat această funcție prin interimat. Dobra a fost unicul candidat pentru șefia filialei, în timp ce Alfred Simonis, a fost ales în funcția de președinte executiv, la fel fiind candidat unic.

 

Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2019 20:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Bugetul județului Timiș, aprobat cu unanimitate de voturi! Unde se duc cei mai mulți bani?

Bugetul județului Timiș, aprobat cu unanimitate de voturi! Unde se duc cei mai mulți bani?

Bugetul județului Timiș a fost aprobat în plenul Consiliului Județean! Anul acesta bugetul este mai mic față de cel din 2019, cu aproape 25 de milioane de lei.

Detalii

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login