Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie șoc! Ilie Bolojan nu mai candidează la Primăria Oradea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ilie Bolojan, primarul Oradiei timp de 12 ani, a anunțat în această dimineață că nu va mai candida pentru încă un mandat.

Bolojan se îndreaptă spre Consiliul Județean Bihor, pentru că spune el, pentru dezvoltarea orașului este nevoie și de dezvoltarea județului.

CITEȘTE ȘI: Făgetul iese din carantină! Numărul cazurilor noi de coronavirus este în scădere

Astfel, la Primăria Oradea va candida actualul viceprimar, Florin Birta.

bolo 2

”A fost o onoare pentru mine să fiu primar al orașului Oradea timp de 12 ani și le mulțumesc orădenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Dezvoltarea orașului depinde însă mult și de ce face Consiliul Județean. Am luat decizia să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor pentru a îndrepta lucrurile și, prin colaborarea cu Primăria Oradea, să asigurăm dezvoltarea în continuare a orașului, dar și a județului nostru. Viceprimarul Florin Birta a fost implicat anii aceștia în toate proiectele orașului, le cunoaște și am încredere că le va putea duce mai departe. Sunt convins că va gestiona bine funcția de primar”, spune Ilie Bolojan.

CITEȘTE ȘI: Un consilier local PMP rupe tăcerea! Partidul lui Sămărtinean a ajuns pe mâna şmenarilor şi combinatorilor!

Ultima modificare Sâmbătă, 08 August 2020 12:18

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login