Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atac virulent, al deputatului de Timiş, Alfred Simonis: PNL a început să facă legi pentru penali

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Propunerea liberalilor ca o serie de condamnări penale să fie executate la domiciliu, sub supraveghere electronică, pentru pedepsele mai mici de 7 ani este dur criticată de PSD.

Printre contestatrii proiectului se numără şi deputatul de Timiş, Alfred Simonis.

“Și mai știu că PNL, ca de obicei, doar a dat din gură că vor retrage această inițiativă nocivă. În realitate, nu au făcut nimic pentru a stopa acest proiect de lege!

PSD a înțeles lecțiile trecutului și nu le va mai repeta niciodată! În schimb, PNL – cum a ajuns la putere, cum a început să facă legi pentru penali!”, a scris Simonis pe pagina lui de facebook.

Atacul parlamentarului social-democrat vine la scurt timp de la respingerea iniţiativei legislative, în Camera Deputaţilor.

Propiectul a căzut la vot, printre cei care s-au opus fiind şi deputaţii PSD.

“Proiectul PNL ”7 ani închisoare de acasă” a fost astăzi respins de Camera Deputaților!

Am cerut special introducerea acestui proiect pe ordinea de zi pentru a fi respins în regim de urgență! Știu că liberalii și-ar fi dorit ca după toate tunurile pe achiziții pe care le-au dat pe timp de pandemie să poată să-și execute viitoarele pedepse în vilele de lux construite din bani furați!”, a mai scris parlamentarul PSD, Alfred Simonis.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login