Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ALDE Timiș: Tabăra Politică de Vară a Clubului Studenților Liberalilor și Democraților de anul acesta a avut ca și concept Smart Leadership

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 25-28 iulie 2019 a avut loc cea de-a doua ediție a Taberei Politice de Vară a Clubului Studenților Liberalilor și Democraților, în localitatea Murighiol, Tulcea.

La această ediție au participat peste 50 de studenți din toată țara, reprezentanți ai organizațiilor județene CSLDE, printre care și patru reprezentanți din județul Timiș.

Tabăra Politică de Vară de anul acesta a avut ca și concept "Smart Leadership". De-a lungul celor 3 zile, tinerii studenți au învățat, de la trainerii Institutului de Studii Liberale, ce presupune să fii un lider bun, cum reușești să te menții astfel, tipologiile de lideri și despre ce înseamnă o comunicare eficientă atât în interiorul organizației, cât și cu simpatizanții.Pe parcursul Taberei Politice, pentru a susține conceptul de "Smart Leadership", au fost invitați să vorbească despre democrație și liberalism, dar și despre evoluția politică și o carieră în politică, lideri precum Andrei Gerea - vicepreședinte ALDE, Marian Cucșa - vicepreședinte ALDE, Octavian Popa -președinte ALDE Tulcea, Ionel Petre - președinte ALDE Dâmbovița, Claudiu Daniel Catana - președinte TLDE și Cristian David - președinte ISL.

Alături de noi a fost prezent și Tudor Tim-Ionescu, vicepreședinte TLDE, care a interacționat cu membrii Taberei Politice pe subiectul comunicării politice, atât în interiorul organizației cât și în afara acesteia. Tudor Tim-Ionescu a punctat și importanța unei comunicări eficiente între lideri și susținători.

alde 1 1

Cu această ocazie, am avut plăcerea să cunosc tineri minunați, cu o puternică voință de schimbare, deschiși să învețe cât mai multe despre cum să fii un lider bun. Îmi doresc, ca în ediția următoare a taberei politice de vară, să descopăr tineri la fel de implicați”, a declarat deputatul Marian Cucșa, președinte ALDE Timiș.

Apreciez că această ediție a fost una de succes, am participat foarte activi la cursuri, ne-am bucurat de informațiile prezentate, am legat prietenii și astfel s-a închegat o echipă frumoasă, care, cu siguranță, va fi pregătită pentru a ajuta studenții din întreaga țară”, spune Mirel Șerban, președinte CSLDE Timiș.

Tabăra Politică de Vară a CSLDE s-a aflat la cea de-a doua ediție, prima ediție desfășurându-se tot în Murighiol, Tulcea, în perioada 12-15 iulie 2018. În urma acesteia, studenții au creat conceptul "Start Smart", concept pe baza căruia au fost și sunt dezvoltate proiecte pentru studenții din întreaga țară.

Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2019 16:14

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Dezvoltarea economică a zonei din jurul Timişoarei necesită şi ample investiţii în infrastructură, motiv pentru care CJT a demarat proiecte în acest sens.

Detalii

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Vești bune pentru timișorenii din zona Blașcovici. O nouă creșă va fi construită pe Calea Bogdăneștilor.

Detalii

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul pentru primele șapte tramvaie noi! 

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login