Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ALDE Timiș are candidat pentru alegerile europarlamentare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ALDE Timiș și-a anunțat candidatul pentru alegerile europarlamentare! 

CITEȘTE ȘI: Un adolescent i-a şocat pe poliţişti! Ce a putut să îi facă unui bărbat care l-a găzduit?

Ovidiu Sîrbu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, este propunerea ALDE Timiș pentru Parlamentul European.Sîrbu și-a depus candidatura, iar acum urmează etapa de selecție a candidaților. Organizația ALDE Timiș își dorește ca acesta să ocupe un loc cât mai în față pe lista ALDE.

Am susținerea filialei Timiș pentru această candidatură și le mulțumesc colegilor pentru încredere! Consider că românii nu au fost reprezentați așa cum ar fi trebui în Parlamentul European iar dacă am șansa să ajung acolo, îi asigur că voi susține interesele statului și nu alte interese, cum au făcut anumiți europarlamentari”, spune Ovidiu Sîrbu, cadidatul ALDE Timiș la alegerile europarlamentare.

Alegerile europarlamentare din mai 2019 vor avea ca rezultat un Parlament European cu 705 membri, faţă de 751 înprezent. Diferenţa este dată de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană – dintre actualele 73 de mandate europarlamentare deţinute de britanici, 46 vor dispărea, iar celelalte 27 vor fi repartizate acelor state membre care sunt sub reprezentate în legislativul UE.

CITEȘTE ȘI: [Video] Imagini spectaculoase cu o pisică sălbatică însetată!

Începând din 2019, România va avea 33 de mandate în Parlamentul European, faţă de 32 câte are în prezent, după ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 14:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login