Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Acuzaţii grave, la doi paşi de Timişoara! Localitate aflată “sub teroarea unor conducători fără scrupule”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici nu a început campania electorală pentru alegerile locale, că au şi apărut primele incidente în judeţul Timiş.

De această dată este vorba despre bannerele candidatului independent la Primăria Moşniţa-Nouă, Gerald Simonis, care au fost vandalizate.

CITEŞTE ŞI: Explozie de infectări cu coronavirus, în judeţul Timiş! A apărut şi un focar nou, la o fabrică de încălţăminte

Incidentul este catalogat de Simonis, drept un act disperat pus la cale de actuala conducere a comunei.

banner electoral simonis

De altfel, candidatul independent spune că localitatea este “sub teroarea unor conducători fără scrupule”.

“Este clar că am deranjat interesele de clan ale șefilor administrației, care nu suportă ideea că vine cineva fără ”cumetrii” de partid și le strică socotelile. Este clar că sunt vizat de contracandidații care sperau să-și dispute în grup restrâns postul de primar.

Oameni buni, sabotajul la care sunt supus nu face altceva decât să mă ambiționeze și mai tare. Faptul că vă deranjez din misiunea voastră de subminare a dezvoltării acestei comune doar pentru a vă atinge interese mercantile, este foarte clar. Asta mă motivează să merg mai departe cu determinare și mai mare.

Să fiți convinși că materialele electorale pe care le-ați distrus sunt o pierdere pentru mine, însă una care îmi confirmă disperarea voastră. Știu că v-ați întins caracatița aproape peste tot, însă v-ați concetrat prea mult pe interesul de portofel în loc să vă gândiți la oameni, cei care văd exact că nu ați făcut nimic și care vă vor sancționa la vot.

Merg pe drumul meu și vă spun că azi ați reușit performanța de a distruge niște biete bannere. Nu mă simt o victimă, mă simt un câștigător, pentru că am reușit să atrag atenția și să vă pun în situația de a acționa. Gestul vostru ne arată cât de fără scrupule sunteți și cât de jos vă puteți coborâ. Rușine!”, spune candidatul independent, la Primăria Moşniţa Nouă, Gerald Simonis.

CITEŞTE ŞI: Alarmă, în câmp! Un echipaj medical, solicitat de urgenţă, pentru un grup de persoane, printre care şi copii

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login