Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Restaurantul Casa Herneacova își deschide larg porțile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai așteptat proiect commercial al anului, restaurantul “Casa Herneacova”, se deschide mâine, 29 octombrie. Dintr-un meniu bogat și variat, veți putea servi atât preparate din bucătaria tradiţională românească,

cât şi specialităţi internaţionale, pregătite cu măiestrie de o echipă tânără și dinamică condusă de renumitul chef Nicolae Guștere.

Restaurant “Casa Herneacova” însemnă preparate culinare proaspete, gustoase și servicii de calitate.

Bucătăria românească ocupă un loc de cinste în meniul Casei Herneacova. Aici se gătesc cu dragoste mâncăruri gustoase, foarte diversificate și apreciate de gurmanzi. Și pentru că vorbim de tradiții, din meniul restaurantului nu lipsesc preparatele culinare din bucătăria șvăbească, maghiară și sârbească, mâncăruri bogate în gusturi, culori și arome.

“Casa Herneacova” s-a născut pentru a crea timișorenilor o ambianță intimă, mai aproape de natură. Administratorii restaurantului au acordat o atenție deosebită prețurilor din meniu, fără a face nici cel mai mic rabat de la calitate.

Noul restaurant are o capacitate de 150 de locuri, fiind împărțit în două saloane care pot satisface cele mai pretențiose gusturi.

 

Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 10:29

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login