Poliţia a fost la datorie, în weekend! Câţi şoferi au fost amendaţi?

Sute de amenzi şi permise suspendate, în acest sfârşit de săptămână!

Poliţiştii de la Rutieră au făcut ravagii pe şoselele din Timiş, peste 300 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

Astfel, poliţiştii au întocmit 11 dosare penale şi au aplicat 330 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 154 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 43 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute 16 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, pietonilor,  depăşiri neregulamentare, și depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

În zilele următoare poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.