PNL propune: Transport decontat pentru studenții ce merg la vot!

| Alice Trifu | | Lasă un comentariu

Președintele PNL, Alina Gorghiu, cere facilități pentru studenții ce merg la vot! Aflată la Timișoara, aceasta a propus ca mediul universitar să primească o zi liberă în 12 decembrie, ziua de după alegeri.

De asemenea, aceasta cere ca studenților să le fie decontate cheltuielile de transport până în localitatea de domiciliu. 

“Vreau să vorbesc despre ziua de 12 Decembrie, ziua de după alegerile parlamentare, când statul ar trebui să acorde o zi liberă pentru studenți. N-ar fi o premieră nici în țara noastră și nici în afară. Este o miză importată pentru clasa politică. Toți vom face eforturile pentru a le garanta oamenilor dreptul la vot, nu așa cum s-a întâmplat la alegerile prezidențiale, iar studenții trebuie să fie prezenți în localitățile de domiciliu pentru a-și putea exercita votul. Este o garanție dată democrației”, a punctat Alina Gorghiu. 

Președintele PNL se gândește că Guvernul ar putea deconta cheltuielile de transport pentru studenții ce decid să plece din centrele universitare către localitățile de domiciliu, pentru a-și exercita votul. Momentan, propunerea Alinei Gorghiu a fost lansată doar în cadrul unei conferințe de presă, dar aceasta are în vedere o discuție cu reprezentanții Guvernului României.

 

Alina_Gorghiu01_converted
Alina_Gorghiu_Nicolae_Robu_02_converted
Alina_Gorghiu_Nicolae_Robu_06_converted

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.