Plin de migranți pe străzile și în parcurile din Timișoara! Primăria, fără soluție

| Sursa de Vest | | 5 Comentarii

Primăria Timișoara nu poate face nimic în privința migranților care sunt prinși zi de zi, muți dintre ei ilegal, pe străzile Timișoarei.Poliția Local identifică, în medie, 15-20 de astfel de persoane în fiecare seara în Timișoara, însă nu are cele face.

CITEȘTE ȘI: 7 victime, într-un cumplit accident rutier! Cum s-a petrecut nenorocirea?

„Sunt găsiți 15, 20 pe noapte câteodată chiar mai mulți. Ziua sunt greu de depistat pentru că se pierd în mulțime, dar seara Poliția Locală îî găsește și îî predă Poliției Naționale„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Nici Poliția Națională nu are însă multe prerogative în acest sens. Migrații care au acte care dovedesc că au primit azil politic în România sunt lăsați liberi, iar cei fără acte sunt predați Inspectoratului General pentru imigrări.Partea proastă este că nici IGI nu poate face prea multe lucruri.

CITEȘTE ȘI: Traseu modificat pe linia 7! Se introdce un autobuz

 

Practic, migranții sunt cazați în centrele speciale pentru imigranți, însă mulți dintre aceștia nu respectă programul impus de lege. Concret, noaptea, între 22.00 și 06.00 aceștia at fi obligați să stea în centru, însă mulți dintre aceștia nu se întorc, rămânând pe străzile Timișoarei, unde în repetate rânduri provoacă scandaluri.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (5)

  • Nici asa nici altminteri

    Pai alaltaieri dadeau amenda la un hotel ca ii caza, desi erau inregistrati cu acte in regula – tot li sa gasit ceva, ca doar de aia sa dus toata armata de DSP, ISU, ITM, ETC…acum sunt pe strazi…e mai bine asa??

  • deci timisoara e primul oras din romania care devine nefrecventabil din cazua invaziei musulmane….deci hoardele astea de derbedei au jauns sa faca legea acolo si nimeni nu le poate face nimic….cat s amai dureze oare pana la primele violuri, agresiuni si atenatate impotriva prostilor de romani care ii accepta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.