Peste 10.000 de articole pirotehnice confiscate în cadrul acţiunii FOC DE ARTIFICII

Trei infracțiuni constatate și peste 10.000 de articole pirotehnice au fost confiscate de jandarmii Grupării Mobile din Timișoara!  

Trei bărbați, “viitori comercianți de artificii și petarde” au fost prinşi de jandarmi cu obiecte pirotehnice în portbanajul maşinilor.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara au observat în zona Pieţei Badea Cârţan din Timişoara, două autoturisme parcate care le-au atras atenția deoarece conducătorii acestora păreau ca se minunează de ceea ce vad în portbagaje. Nu mică a fost surpriza jandarmilor când au descoperit că în portbagajele mașinilor erau articole pirotehnice, obiecte care sunt interzise la comercializare în această perioadă.

A fost luată măsura legitimării persoanelor prezente în cele două autoturisme, stabilind că aceștia sunt Gheorghe G. – 44 de ani, domiciliat în Dudeștii Noi, județul Timiș, Teodor S. – 26 de ani, din județul Gorj și Ionuț I. – 28 de ani, domiciliat în municipiul Timișoara. Cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de jandarmi unde cantitatea de peste 10.000 de articole pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării, pe numele acestora fiind întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de articole pirotehnice”, spun reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara. 

Jandarmii timișoreni întreprind în continuare acțiuni pentru combaterea comerțului cu produse pirotehnice interzise prin lege, în cadrul programului naţional „Foc de artificii” – 2016.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.