Peisagist de succes, noul şef al Direcţiei Agricole Timiş

Direcţia Agricolă Timiş se primeneşte, prin numirea unui tânăr inginer horticol, în funcţia de director al instituţiei.

Este vorba despre Codruţ Ancheş, în vârstă de 41 de ani, care a absolvit Facultatea de Horticultură din cadrul USAB Timişoara şi are şi un doctorat în Horticultură.

Provine dintr-o familie de agricultori din comuna Liebling, judeţul Timiş, iar timp de 10 ani a fost inginer horticol la Iulius Mall Timişoara.

Ulterior, şi-a continuat activitatea în mediul privat, fiind unul dintre cei mai apreciaţi peisagişti din judeţul Timiş.

Ancheş a fost detaşat din funcţia de consilier superior în cadrul Ministerului Agriculturii, în cea de director al DAJ Timiş, printr-un Ordin al ministrului de resort.

“Această funcție mă onorează dar, în același timp, mă și obligă să implementez o nouă viziune în această instituție. Mi-am propus să ne apropiem mai mult de agricultori și de nevoile lor și împreună cu ei să realizăm strategii eficiente în agricultură și zootehnie. Vreau să mă apropii mai mult de agricultura ecologică, pentru că este un sector care a luat avânt în ultimii ani și după cum ați observat, foarte mulți agricultori în special cultivatorii de legume s-au reorientat spre acest tip de agricultură. Evident voi fi foarte atent la programele de sprijin destinate agricultorilor. Procedurile trebuie să fie simple și rapide”, a declarat Codruţ Ancheş, pentru sursadevest.ro.

Codruş Ancheş îl înlocuieşte pe liberalul Gabriel Ilaş, cel care a ocupat pentru scurtă vreme fotoliul de şef al DAJ Timiş, după ce înainte a fost primar al comunei Cenei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.