Oportunități de carieră pentru studenții Universității de Vest! Peste 40 de angajatori își prezintă oferta locurilor de muncă disponibile

În zilele de 25 și 26 mai la Universitatea de Vest din Timișoara are loc Career Days UVT 2022. Sute de oportunități de angajare pentru studenți sunt oferite de partenerii UVT, companii multinaționale și antreprenori de succes din zona de vest.

Și-au anunțat prezența peste 40 de companii, din diverse domenii, precum automotive, business process operation, consultanță fiscală, audit, telecom, itc, servicii, sănătate, dezvoltare software, retail, producție sau servicii financiare.

După o perioadă îndelungată de limitare a evenimentelor la întâlniri și dialoguri online sau cel mult hibride, ne provoacă o deosebită bucurie să anunțăm organizarea unui eveniment la care anticipăm o participare de public deosebit de largă, un cadru de întâlnire directă a studenților cu reprezentanții companiilor și instituțiilor angajatoare din zona de vest. Grație parteneriatelor de lung parcurs, pe care UVT le-a stabilit cu marile companii angajatoare din regiunea de vest, dar și cu reprezentanți ai mediului antreprenorial din comunitatea județului și regiunii noastre, avem acum oportunitatea de a facilita prezentarea a sute de oportunități de carieră, oferite tinerilor studenți și absolvenți ai UVT, unde vor identifica noi șanse pentru definirea lor ca profesioniști, în cadrul proiectelor și echipelor pe care acești angajatori le promovează. Putem spune că în această săptămână, în cele două zile ale carierei, în spațiul acestui eveniment complex ce se desfășoară la UVT, mulți dintre studenții de azi vor descoperi opțiuni atractive pentru viitorul lor profesional și pentru devenirea lor ca lideri ai lumii de mâine.”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Evenimentul „Creer Days UVT 2022″ va fi organizat timp de două zile, 25 și 26 mai, între orele 9-18, în spațiile centrale din holul mare și holul principal de la etajul întâi al sediului principal UVT (V.Pârvan nr 4).

Studenții și absolvenții UVT se vor întâlni și vor dialoga despre sutele de oportunități oferite de partenerii UVT, companii multinaționale și antreprenori de succes din zona de vest.

Pe lângă prezentarea ofertelor de carieră venite din partea companiilor angajatoare, sau depunerea de candidaturi din partea studenților și absolvenților, programul mai cuprinde și sesiuni de prezentări și conferințe focalizate asupra domeniilor și specializărilor inteligente pe care angajatorii le deschid tinerilor talentați de la UVT, un număr de 22 de prezentări adresate studenților și absolvenților în format fizic, care se vor desfășura în amfiteatrele de evenimente A01, A11 și Aula Magna „Ioan Curea”.

Deschiderea oficială a programului zilelor „Career Days UVT 2022″ va avea loc miercuri, 25 mai la ora 9.30, în holul principal de la etajul întâi al sediului principal UVT (V.Pârvan nr 4).

Înaintea momentului de deschidere oficială a programului zilelor „Career Days UVT 2022″, începând de la ora 9.10 va avea loc o ceremonie de semnare a Acordului de parteneriat din UVT și Nokia România, una dintre companiile semnificative prezente în zona de vest, alături de care UVT a stabilit un parteneriat strategic, în beneficiul întregii comunități.

Pe lângă aceste activități interactive, programul zilei de 25 mai mai include și un moment ceremonial care onorează întreaga comunitate academică a UVT, când titlul de Doctor Honoris Causa Artis va fi acordat maestrului Cristian Măcelaru, ambasador cultural al României în plan internațional, în prezent director muzical al Orchestrei Naționale a Franței și Dirijor principal al WDR Sinfonieorchester din Köln.

Ceremonia acordării titlului de Doctor Honoris Causa Artis a Universității de Vest din Timișoara maestrului Cristian Măcelaru va avea loc în Aula Magna „Ioan Curea” a UVT, situată la etajul întâi, sediul principal UVT (V.Pârvan nr 4), miercuri, 25 mai 2022, începând de la ora 10.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.