Oportunităţi de angajare pentru studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole! A fost organizată o bursă a locurilor de muncă, special pentru ei

Studenţii Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “ Regele Mihai I al României” din Timișoara au putut participa astăzi la un eveniment dedicat lor, pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Oferta angajatorilor a fost adaptată nevoilor studenţilor, pentru a-şi putea continua şi studiile în paralel cu jobul.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “ Regele Mihai I al României” din Timișoara în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș a organizat în cursul zilei de astăzi „Bursa locurilor de muncă pentru studenți”.

Peste 400 de studenţi au trecut pe la standurile firmelor care le puneau la dispoziţie joburi în diverse domenii, dintre care 127 şi-au depus CV-ul.

Au avut la dispoziţie 315 oferte de muncă, de la 16 firme participante. Dintre aceste joburi, 135 au fost pentru cei cu studii superioare, iar 181 pentru studii medii.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului PracSIS-Parteneriat responsabil și active pentru calitate, Studenți integrați prin stagii, Pocu/626/6/13/132332, Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, dintre USAMVB Timișoara si SC Profi Rom Food SRL.

Actiunea evenimentului s-a desfașurat la sediul Universității, intre orele 10-14, în holul rectoratului USAMVBT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.