Oncologia de la Municipal va avea, în sfârșit, lift  

Bolnavii de cancer internați la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal nu vor mai avea dificultăți să circule de la un etaj la altul!

Primăria Timișoara va reabilita clădirea de pe strada Victor Babeș în care funcționează unitatea sanitară, iar în proiect este prevăzut și să fie montat un lift.

Totul se va întâmpla însă de la anul. Astfel, în 2017 se vor începe lucrările de reabilitare a spațiului, care prevăd mai multe  operațiuni.

Vor fi lucrări de reabilitare la Clinica de Oncologie, lucrări la fațadă și se va amplasa un lift, căci acesta este principala problemă a clădirii și unii bolnavi au dificultăți în a urca pe scări. Valoarea contractului este de 750.000 lei, fără TVA„, a spus primarul Nicolae Robu.

Ultimele intervenții asupra clădirii în care acum funcționează Clinica de Oncologie de la Municipal s-au făcut în 2012, atunci când unitatea sanitară s-a și mutat aici dintr-o clădire retrocedată.

În total, în anul 2016, Primăria Timișoara a plătit 55 de milioane de lei pentru investiții în spitalele aflate în jurisdicția sa.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.