O adolescentă de 15 ani a fugit de acasă, în miez de noapte! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări pentru depistarea unei minore, în vârstă de 15 ani, dispărută din localitatea Chișoda, județul Timiș.

Fata a fugit de acasă noaptea trecută, iar până în prezent nu a mai revenit. Familia a alertat Poliția și imediat au început căutările.

FERENȚI ANDREEA-DANIELA are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 metri, 50 de kilograme, corpolență atletică, păr lung, negru, ochi albaștri.

Fata era îmbrăcată cu pantaloni scurți gri, tricou negru, șlapi roșii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO Protest al studenţilor la Timişoara! Sunt nemulţumiţi de modificările aduse la Legea Educației

Sute de studenţi din întreaga ţară protestează la Timişoara! Tinerii sunt nemulţumiţi că nu au fost consulaţi cu privire la noile modificări aduse Legii Educaţiei în ceea ce priveşte învăţământul superior.

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.