Noul președinte PMP Timiș s-a dus la Traian Băsescu cu femeia de serviciu

| Sursa de Vest | | 5 Comentarii

Puciștii din PMP Timiș au făcut tot ce le-a stat în putință să o dea jos din fruntea filialei, pe Roxana Iliescu.

Complotul relatat de jurnaliștii de la Sursa de Vest a fost confirmat în această seară, chiar de fostul președinte al PMP Timiș, în emisiunea pressalert live.

Radu Șumălan, Dorin Cândea, Marius Dugulescu, Sorin Cociobea și Cornel Sămărtinean au fost, conform Roxanei Iliescu, artizanii acestei mișcări. Motivul ar fi acela că interesele personale ale acestora sunt mai presus de interesele partidului.

Iar pentru a-și atinge scopul, puciștii au făcut tot posibilul să îl convingă și pe președintele PMP, de faptul că Iliescu nu ar mai fi dorită în fruntea filialei. În acest sens, au încercat să strângă cât mai mulți oameni cu care se prezinte în fața lui Traian Băsescu, printre aceștia fiind și femeia de serviciu de la partid.

“Au dezinformat. Au spus că sunt o delegație din partea organizației Timiș, formată din membri ai CEJ. Eu nu cred că Băsescu i-a luat pe fiecare în parte să îi întrebe dacă sunt sau nu din conducerea filialei. Nu vreau să fiu lipsită de respect, dar dorindu-și să fie acolo într-un număr cât mai mare, au luat-o inclusiv pe doamna care ne-a ajutat în campanie și care face curățenie la noi la sediu, o femeie onorabilă de altfel, dar care nu are nicio treabă cu conducerea partidului”, a declarat Roxana Iliescu, la emisiunea pressalert live, în această seară.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (5)

  • Păcat ca vb de Nicoleta serban în modul acesta. Sa îți fie de rușine. Când stăteam proasta și facea organizare în Cancelarie, prezenta, procese verbale era buna. Rusine.

  • Roxano, sictir…nu sunt din Timis, dar esti atat de nesuferita incat imi vine sa vomit…daca te-au dat jos, ma bucur si voi bea un chil de vin in cinstea evenimentului!!!

  • Lute a lu” Vasile, pe la olteni ”chil-ul e chil” dar prin celelalte zone e ”litru” Poti sa-l bei de-acuma si cred ca va mai intra inca o litra. Noi sa fim sanatosi! Restul, fiecare cum isi asterne asa doarme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.