Noi reguli, la intrarea în Ungaria! Un punct de trecere a frontierei a fost deja închis pentru autoturisme!

Creşterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavrus din ţara noastră le-a determinat pe autorităţile maghiare să impună noi restricţii pentru cei care vor să intre pe teritoriul Ungariei.

Astfel, încă de azi-noapte, prin vama de la Cenad pot trece doar mijloacele de transport marfă până la 7,5 tone și lucrătorii transfrontalieri.

CITEŞTE ŞI: Video: Incendiu devastator! O piaţă întreagă, mistuită de flăcări! Tonetele şi tarabele au fost făcute scrum

Pentru celelalte categorii de participanți la traficul de frontieră este necesară utilizarea culoarelor de tranzit constituite pe teritoriul Ungariei.

“În acest sens, recomandăm folosirea tuturor punctelor de trecere a frontierei de la granița româno-ungară, aflate pe culoarele de tranzit stabilite de autorităţile ungare. Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, transmite Poliţia de Frontieră Timişoaara.

În plus, tranzitarea Ungariei este permisă doar pentru cei care nu prezintă simptome ale infecţiei cu SARS-COV-2 şi dacă pot demonstra scopul călătoriei, respectiv dreptul de intrare în țara de destinație.

De asemenea, la punctele de trecere a frontierei se face triajul epidemiologic, iar cei suspecţi de coronavirus sunt întorşi din drum.

Cetăţenilor care merg în Ungaria, li se permite accesul doar dacă sunt asimptomatici şi cu efectuarea unei perioade de carantină obligatorie.

CITEŞTE ŞI: Bătaie generală! Patru indivizi au bătut crunt trei bărbaţi şi au distrus o maşină!

Nu se impune măsura carantinării sau izolării persoanelor care vin din România și prezintă la controlul  de frontiera 2 teste moleculare negative pentru infecția cu SARS – COV – 2 efectuate în ultimele 5 zile.

Cele două teste trebuie efectuate la o diferență de 48 de ore unul de celălalt, iar certificatele trebuie să fie emise în limba maghiară sau engleză.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.