NESIMȚIRE! A aruncat în Bega florile de pe Michelangelo

Gest demn de proastă creștere a unui adolescent din Timișoara. Acesta a fost prins de polițiștii locali în timp ce arunca ghivecele cu flori de pe podul Michelangelo, în Bega.

Gest inexplicabil al unui minor ce s-a apucat să arunce în Bega ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo. Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea. Un alt tânăr l-a zărit pe minor în timp ce distrugea florile, iar apoi arunca ghivecele de peste pod. A văzut apoi și o mașină a Poliției Locale ce circula în zonă și a atras atenția. Ulterior polițiștii l-au prins pe minor în flagrant.

Pentru proasta creștere, acum părinții minorului vor avea ce să plătească, căci nesimțirea costă. Iar pentru astfel de gesturi amenzile sunt măricele: între 2000 și 2500 de lei. Oricum, pentru că e minor, și legea permite asta, amenda se va înjumătăți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.