FOTO Nebunie la frontierele de vest! Cozi kilometrice după ridicarea măsurilor de autoizolare! Oamenii așteaptă și 10 ore pentru a intra în țară

Frontierele de vest, luate cu asalt de românii care vor să se întoarcă în țară, după ridicarea restricțiilor de autoizolare la domiciliu.

S-au format cozi kilometrice pe sensul de intrare în țară, în special în vămile Nădlac I și Nădlac II. Oamenii așteaptă să intre în țară, încă de azi noapte de la ora 12.00. Aceștia s-au grăbit să ajungă imediat după ora 12.00 în speranța că vor reuși să intre rapid în țară, însă nu a fost deloc așa. I-a prins dimineața tot în mașini, fără mâncare și fără toalete suficiente.

Vin din Germania, de la Frankfurt. Aștept de azi noapte de la 12.10, de mai bine de nouă ore. Nu avem mâncare, nu avem nimic, suntem obosiți de atâta drum. Mai avem încă 500 de km până acasă. Am venit acum că scăpam de izolare, am trei săptămâni concediu și după mă întorc din nou în Germania la muncă”, spune un bărbat din Dolj.  

Avem peste nouă ore de când așteptăm. Noi venim din Germania. Am venit pentru că am actele expirate și trebuie să mi le fac. Merge foarte greu aici în vamă, nici toalete nu avem, sunt două la mii de oameni”, spune un alt bărbat care se întoarce din Germania.

De patru ore jumătate aștept. De la ora 3.00 sunt în vamă. Este inadmisibil. Am venit astăzi pentru că s-a scos izolarea, avem o înmormântare și trebuie să mergem”, spune un alt bărbat care se întoarce din Austria.

Printre românii care se întorc din țările de unde nu se impune izolare sunt români care se întorc acasă chiar dacă trebuie să stea în carantină la domiciliu. O familie din Italia stă de azi noapte de la ora 12.30 în vamă și nici acum nu a reușit să treacă granița.

”De la 12 jumătate suntem în coadă, așteptăm să intrăm. Ne întoarcem din Italia, știu că trebuie să stăm în izolare, dar ne asumăm. Suntem extrem de obosiți și noi și copilul”, spune un bărbat care se întoarce din Italia.

Țările pentru care nu se mai impune izolarea, la intoarcerea în România, începând de astăzi este: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Elveția, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Autoritățile se așteptă ca și în perioada următoare granițele să fie luate cu asalt, în special pe sensul de intrare în țară.

{gallery}vama coada 1{/gallery}

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.