Natalia Intotero, la pas prin judeţul Hunedoara! Candidată la Parlamentul European, se bucură de susţinerea întregului Guvern

A fost un weekend plin pentru fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, care acum este pe lista cu candidaţi pentru Parlamentul European.

Natalia Intotero03

În această calitate are sprijinul întregii conduceri a PSD dar şi a Guvernului, din care până nu demult a făcut şi ea parte.

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, între care Sorina Pintea, Marius Budăi şi Eugen Teodoroviciau fost în acest final de săptămână alături de Natalia Intotero, într-o vizită în judeţul Hunedoara.

Natalia Intotero01

În program au fost incluse Spitalul Municipal Hunedoara, Castelul Corvinilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, Complexul Energetic Hunedoara şi Muzeul Aurului din Brad.

Delegaţia a fost întâmpinată în toate locurile de sute de oameni, care şi-au declarat susţinerea faţă de Guvernul condus de Viorica Dăncilă, dar şi faţă de lista PSD pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Natalia Intotero05

Natalia Intotero ocupă locul 11 pe această listă, loc considerat a fi unul eligibil.

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD

Executat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

{gallery}Natalia Intotero – vizita de campanie{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.