Mutarea Inspectoratului Școlar Timiș, blocată în birocrație

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Inspectoratul Școlar Județean Timiș tot speră să se mute într-o clădire a sa, fără a mai sta cu gândul că în orice moment ar putea fi evacuat.

Se tot vorbește de atribuirea unei noi locații în imobilul în care a funcționat fostul Liceu Agricol, dar totul stă blocat în birocrație.

În prezent, inspectorii şi angajaţii ISJ Timiș îşi desfăşoară activitatea pe bd. C.D. Loga, într-o clădire care aparţine Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, reprezentată de Fundaţia „Caritatea”. Lunar, pentru acest imobil Ministerul Educație plătește o chirie lunară de aproximativ 14.000 de lei, dar oricând instituția ar putea fi evacuată.

Primăria Timișoara și-a făcut treaba, chiar dacă nu era de datoria ei. A emis o hotărâre de Consiliu Local prin care a aprobat cedarea campusului în care a funcționat Liceul Agricol către Ministerul Educației.

Există o hotărâre a Consiliului Local pentru ca spațiul unde și-a desfășurat activitatea Liceul Agricol să poată trece în patrimoniul Ministerului Educației, să poată fi schimbată destinația și să revină, ulterior, Inspectoratului Școlar. Ne bucurăm pentru sprijinul acordat de CL și de Primăria Timișoara și sperăm ca într-un scurt timp, printr-o hotărâre de Guvern, să pute primi spațiul și să-l amenajăm”, a declarat inspectorul general al ISJ Timiș, Aura Danielescu.

Conform acesteia, în cel mai bun caz mutarea instituției în noua clădire s-ar putea face în luna septembrie a anului viitor.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.