Mizăm pe ei, în Liga Elitelor U 15! Alb-violeţii joacă la Arad turneul semifinal

Politehnica Under 15 şi-a aflat astăzi programul din cadrul turneului semifinal al Ligii Elitelor, care va avea loc în perioada 6-10 mai.

Băieţii pregătiţi de Paul Codrea vor înfrunta pe arena „Banatul”, din cartierul arădean Sânnicolau Mic, formaţiile ACS Gloria Tăuţii-Măgherăuş, CS Atletico Arad şi Universitatea Craiova.

Primele două clasate se vor califica la turneul final naţional!

Puştii alb-violeţi sub 15 ani îşi continuă parcursul frumos din sezonul 2021-22 prin participarea la turneul semifinal 2. Politehnica U15 s-a calificat în această fază de pe locul 2 al grupei din sferturi, găzduită chiar la Baza nr. 2 a Politehnicii.

Alb-violeţii vor debuta în „semifinal” vineri, 6 mai, de la ora 11:00, în compania maramureşenilor de la Gloria Tăuţii-Măgheruăuş, una dintre surprizele competiţiei.

Al doilea joc e duminică, 8 mai, de la aceeaşi oră, cu localnica CS Atletico Arad, în timp ce ultimul joc al Politehnicii în cadrul turneului va fi cu „mai vechea cunoştinţă”, Universitatea Craiova, echipa care a câştigat grupa sferturilor de la Timişoara după ce i-a învins pe timişoreni, în duelul direct.

Mă aşteptam să jucăm cu echipele acestea, ştiam că aşa se va împărţi la turneul semifinal. Bineînţeles, o să plecăm cu şansa a treia, pentru că Atletico Arad, pe care o cunoaştem foarte bine, e şi o echipă foarte bună, Craiova – ne-a bătut la meciul direct – şi cu formaţia din Maramureş rămâne să ne luptăm. Eu spun că 50% avem şanse să mergem mai departe. Ne dezavantajează că jucăm pe iarbă, în condiţiile în care noi nu prea facem antrenamente pe iarbă, ci pe sintetic, iar acum e vacanţă de Paşti şi e un pic mai complicat, dar încercăm să ne pregătim în perioada următoare pe un teren natural”, a spus Paul Codrea, antrenorul Politehnicii Timişoara Under 15.

Primele două clasate din grupa de la Arad se vor califica la turneul final, programat în 24 şi 25 mai. Cealaltă grupă semifinală e formată din: ACS FC Bacău, ACS Kids Tâmpa Braşov, Farul Constanţa şi Fotbal Club FCSB.

Foto: Leczki Jozsi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.